Loading...

De winkel

Bij ons is winkelen een belevenis!

Een uitgebreide collectie van rond 80 modemerken voor elke vrouw, van elke leeftijd, voor elk budget en voor elke stijl. Van stoere spijkerbroek tot galajurk, van casual tot chic, van trendy tot klassiek. U vindt het allemaal bij Kasteel Mode. Aangevuld met een complete collectie van actuele accessoires. Wij verrassen elk seizoen weer!

Geniet van een kopje verse koffie of thee

Aan onze beroemde koffiebar kunt U genieten van diverse soorten koffie of thee. Op speciale dagen trakteren wij op gebak of een glas wijn. Speciaal voor de heren ligt er interessante lectuur.

Ons Team

Inge Roelofsen
Inge RoelofsenVerkoopmedewerker
Ik vind het heerlijk om leiding te geven aan het dynamische team van Kasteel Mode. Eerlijk en oprecht zijn, daardoor klanten dankbaar weg zien gaan en vol verwachting terug zien komen is voor mij een cadeau. Het schept een band en geeft vertrouwen. Inge is enthousiast, gedreven, duidelijk en vrolijk.
Monique Engelbertink
Monique EngelbertinkVerkoopmedewerker
Ik hou me bezig met NOOSA en de accessoires, maar het leukste vind ik toch de verkoop. Ik vind het fijn om een klant eerlijk en goed advies te geven. Wij hebben een erg leuk en gezellig team en dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Zo houden we allemaal plezier in ons werk!! Monique is rustig, vriendelijk en heeft een “passion for fashion”.
Ellen Hulsmeijer
Ellen HulsmeijerVerkoopmedewerker
Voor mij is het de uitdaging om de nieuwe modetrends over te brengen en ze passend te maken voor de klant. Het geeft mij veel energie en voldoening als klanten de winkel verlaten met een hoofd vol nieuwe ideeën en een goed gevoel!!! Ellen is direct, modebewust en creatief.
Hanny Mulderink
Hanny MulderinkVerkoopmedewerker
Het blijft een uitdaging om mensen zo te adviseren dat ze tevreden zijn en graag weer bij ons terug komen. Deze uitdaging en het plezier binnen ons team maken het zo leuk om bij Kasteel Mode te werken. Hanny is grappig, geduldig en trendgevoelig.
Hermine Kuipers
Hermine KuipersVerkoopmedewerker
Al bijna 11 jaar werk ik met veel plezier bij Kasteel Mode. Ik heb de Gerry Weber shop onder mijn hoede. Klanten in een nieuw jasje steken, ze blij en tevreden de deur uit laten gaan, het is en blijft een vak apart dat ik met veel liefde doe. Hermine is stijlvol, enthousiast en kan goed luisteren.
Rhea Grunder
Rhea GrunderVerkoopmedewerker
Ik werk al een aantal jaren bij Kasteel Mode en dat doe ik met veel plezier. Klanten tevreden weg zien gaan en nog enthousiaster terug zien komen is voor mij de uitdaging. Rhea is rustig, humoristisch en eerlijk.
Nikki Mol
Nikki MolVerkoopmedewerker
Ik vind het ontzettend fijn om mijn passie voor mode, kleuren en materialen te mogen delen met onze klanten. Tevens heb ik een passie voor architectuur, ik studeer dan ook Interior, Design and Styling aan de Jan des Bouvrie Academy. Klanten met een glimlach op het gezicht de deur uit laten gaan is mijn doel binnen dit bedrijf. Ik vind het belangrijk dat de vrouw zich comfortabel, vrouwelijk en mooi voelt in een outfit.
Hierbij helpt mijn creativiteit en een luisterend oor tijdens uw bezoek aan Kasteel Mode.
Janneke Kamp
Janneke KampVerkoopmedewerker
Momenteel studeer ik aan de TMO Fashion Business School in Doorn, en krijg ik de kans om de theorie bij Kasteel Mode in praktijk te brengen en daarmee een goed inzicht te krijgen in het modevak. Daarnaast is fashion mijn passie en vind ik het leuk om mensen met mijn trendy inzicht aan te kleden, zodat de klant met een goed gevoel de deur uit kan gaan. Janneke is spontaan, eerlijk en behulpzaam.
Annette Diepenmaat
Annette DiepenmaatVerkoopmedewerker
Ik werk al meer dan 35 jaar bij Kasteel Mode, met een heel gezellig team. Ik begon ooit als coupeuse maakte de switch naar mode-adviseuse. Werken in de mode is afwisselend en iedere dag is anders, maar wel erg leuk. Ik vind het fijn om mensen uitgebreid te helpen met mijn vakkennis. Annette is vriendelijk, sociaal en kan verrassend uit de hoek komen.
Annemarie Blaauwbroek
Annemarie BlaauwbroekVerkoopmedewerker
Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. De Brax corner is mijn specialisatie en de collectie van dit mooie merk ken ik van binnen en buiten. Klanten en collega’s kunnen me er alles over vragen. Het is fijn vakkennis te kunnen delen en advies te geven waar mensen blij van worden. Annemarie is een leuke, eerlijke en spontane meid.
Jeroen & Andrea Kasteel
Jeroen & Andrea KasteelEigenaren
Al sinds 1995 staat Kasteel Mode onder de bevlogen leiding van deze 2 modeliefhebbers pur sang, Jeroen en Andrea Kasteel: “Een gastvrij ontvangst, persoonlijke aandacht, ruim 60 prachtige modemerken en het allerbeste stijladvies, dat kunt U van ons én ons team verwachten als u onze winkel binnenstapt. WELKOM bij Kasteel Mode in Oldenzaal !”

Personal Shoppen

Liever shoppen op afspraak? Of buiten de reguliere openingstijden? Boek een personal shopper. Bel voor een afspraak naar 0541-513570 of stuur een e-mail naar info@kasteelmode.nl

Kasteel Mode Klantenprivilege

Wanneer u bij ons geregistreerd staat ontvangt u een persoonlijke nieuwsbrief / modemail met de nieuwste collecties, events en acties. Van alle ontwikkelingen bij Kasteel Mode bent U er als eerste van op de hoogte en bovendien spaart U met Uw aankopen voor Uw persoonlijke shoptegoed.

Schrijf U nu in > 

Atelier

Moet Uw aangekochte kleding vermaakt worden? Binnen 24 uur is dit mogelijk tegen een kleine vergoeding. Woont U niet in de buurt, sturen wij het artikel gratis toe. Ook bezorgen wij aan huis binnen een straal van 10 km.